© Projectbureau Amersfoort 750, Amersfoort-in-Concert
Amersfoort-in-Concert
12 juni 2009
Stichting Amersfoort-in-Concert
Productieleider
Hét jubileumconcert voor de jarige stad Amersfoort (750)

Arina Evenementenorganisatie Online Foto Archief:
www.arinaevenementenorganisatie.nl

Kijk voor meer informatie op:
www.amersfoort750.nl

Op 12 juni 2009 vondt Amersfoort-in-Concert plaats. Hét jubileumconcert voor de jarige stad Amersfoort die haar 750 jaar stadsrechten dit jaar uitbundig viert.

Amersfoort-in-Concert is een 2 uur durend concert waaraan een groot aantal Amersfoortse musici en muziekensembles deelneemt. Bijzonder aan dit concert is dat de muziek ervoor grotendeels speciaal voor deze gelegenheid gecomponeerd en/of gearrangeerd is. Het thema van het concert is het Stadsfeestlied ‘750 jaar Amersfoort’, dat componist Jacques Verheijen schreef. Op dit thema is een groot aantal variaties geschreven in allerlei stijlen waaronder: Grieks, Turks, Marokkaanse, jazz, pop en klassiek. Na het concert startte de Muziek- en DansParade: een vrolijke, dansende en zingende optocht van het Lieve Vrouwekerkhof naar de Koppelpoort.

Als productieleider was ik verantwoordelijke voor de gehele organistie van het concert. Mijn werkzaamheden bestonden uit organiseren: van faciliteiten, infrastructuur, logistiek, materialen en mensen. Veiligheid: Gemeente, vergunningen, tekeningen, verzekeringen, bewaking. Documenten: draaiboek, actielijsten, veiligheidsplan. Financien: offertes aanvragen, onderhandelen. Algemene leiding: in voortraject, centrale coordinator tijdens festivaldagen en bewaker van de tijd.

Amersfoort-in-Concert is hét project, waarbij ik het meest trots ben op het eindresultaat. Het was een waanzinnige samenwerking!

Een uitgebreide foto reportage
De uitvoerenden en onze bedankjes
Maak kennis met mijn evenementen vrienden